Thursday, 9 January 2014

Jom Naikkan Trafik Blog 2014!

Jom Naikkan Trafik Blog 2014!


Kata mak Dara..tepek jer picture ni kat wall...heheehe..mudah bukan...

Segmen dari Blogger MAK DARA <~klik... SPWP joint  jer sebab nak kenalkan blog baru nie...
Almaklumla...baby baru lahir...ramai tak kenal...ehehehe....

Blog SCWP nie...sharing mengenai Scarf Perfume yang tengah HOT skarang...
Perfume TANPA ALKOHOL, Boleh dibawa solat..
Bauan yang tahan lama
GRED EDP
5 bauan yang menarik untuk anda...

Mula-mula masa dapat Mini Pack Scarf Perfume ni...(berharga RM 37.00) dah bau dah..harumnyaa...tak sabar nak buka , nak cuba...yang best dapat 5 haruman sekaligus...Semuanya wangi-wangi...dah sah tak ada alkohol..tak risau nak solat..
Comell ke kotaknya..botolnya..so..usung mini pack ni kemana saja.....
Memang best laa.....
Jom lah cuba... ^___^

Nak dapatkan Scarf Perfume...boleh contact yer...
Layan... ^___^



Thursday, 2 January 2014

GRED EDP @ EU DE PARFUM...

Gred EDP
SCARF Perfume adalah jenis gred EDP (Eau de Parfum). Berbanding dengan perfume yang terdapat di pasaran, perfume gred EDP lebih berkualiti dan bertahan lama berbanding dengan perfume yang gred EDT (Eau de Toilette) dan juga EDC (Eau de Cologne)