Thursday, 9 January 2014

Jom Naikkan Trafik Blog 2014!

Jom Naikkan Trafik Blog 2014!


Kata mak Dara..tepek jer picture ni kat wall...heheehe..mudah bukan...

Segmen dari Blogger MAK DARA <~klik... SPWP joint  jer sebab nak kenalkan blog baru nie...
Almaklumla...baby baru lahir...ramai tak kenal...ehehehe....

Blog SCWP nie...sharing mengenai Scarf Perfume yang tengah HOT skarang...
Perfume TANPA ALKOHOL, Boleh dibawa solat..
Bauan yang tahan lama
GRED EDP
5 bauan yang menarik untuk anda...

Mula-mula masa dapat Mini Pack Scarf Perfume ni...(berharga RM 37.00) dah bau dah..harumnyaa...tak sabar nak buka , nak cuba...yang best dapat 5 haruman sekaligus...Semuanya wangi-wangi...dah sah tak ada alkohol..tak risau nak solat..
Comell ke kotaknya..botolnya..so..usung mini pack ni kemana saja.....
Memang best laa.....
Jom lah cuba... ^___^

Nak dapatkan Scarf Perfume...boleh contact yer...
Layan... ^___^



25 comments:

  1. terima kasih sebab sudi join segmen Mak Dara ni ye.. Mudah2an dapat menaikkan trafik sesama kita dan yg paling penting dapat mengukuhkan ukhwah antara kita insyaa allah..

    wahhhh byknya perfume yg best2 di sini.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah MD..itu yang diharapkan...

      Perfume yg memang wangi..ramai blogger dah cuba...hehehee...

      Delete
  2. Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi BW ke sini...akan tiba ke blog anda...tunggu...


      x0x0 ^___^

      Delete
  3. balas kunjungan dari segmen yg sama dah follow sini jugak :D

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yang sama. =)

    http://zack-hoya.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html?

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ..happy blogging..on my way to go there...

      x0x0 ^___^

      Delete
  5. salam... mia singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... wahhh blog biz ya...

    http://www.mialiana.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Mia...hehehee..sana pun biz..sini pun biz...done follow u...

      Delete
  6. Dtg dari segmen MD.

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ for BW ke sini...on my way untuk balas kunjungan...wait for me...

      x0x0 ^___^

      Delete
  7. datang dari segmen Makdara...
    jom blogwalking naikkan trafik blog..
    http://www.kisahsidairy.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ dear...akak baru BW ke blog awak...dah jd follower pun..hehehe...ni blog baru...Terima kasih sudi BW ke sini...


      x0x0 ^___^

      Delete
  8. datang jenguk sahabat segmen mak dara dan rapatkan silaturahim http://www.phat.my/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Phat sudi singgah...dah follow Phat actually...

      XD

      Delete
  9. Salam Perkenalan, Datang melawat ke blog comel ni. Hehe. Datang dari segmen yang sama. Jemput singgah ke Blog saya. :)
    MZG

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah.....akan akan balas kunjungan MZG...thanks sudi BW ke sini...

      Delete
  10. Hai hehehe singgah di blog yang wangi-wangi ini hehehe

    ReplyDelete
  11. YB datang dari segmen yang sama. Baru berkesempatan singgah dan tinggal jejak.

    http://yangbaik.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  12. # dah jadi pengikut tegar blog awak ;)
    bella dari segment
    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    eh. model kembar ye? kenal2 =) nice

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

    ReplyDelete