Thursday, 9 January 2014

Jom Naikkan Trafik Blog 2014!

Jom Naikkan Trafik Blog 2014!


Kata mak Dara..tepek jer picture ni kat wall...heheehe..mudah bukan...

Segmen dari Blogger MAK DARA <~klik... SPWP joint  jer sebab nak kenalkan blog baru nie...
Almaklumla...baby baru lahir...ramai tak kenal...ehehehe....

Blog SCWP nie...sharing mengenai Scarf Perfume yang tengah HOT skarang...
Perfume TANPA ALKOHOL, Boleh dibawa solat..
Bauan yang tahan lama
GRED EDP
5 bauan yang menarik untuk anda...

Mula-mula masa dapat Mini Pack Scarf Perfume ni...(berharga RM 37.00) dah bau dah..harumnyaa...tak sabar nak buka , nak cuba...yang best dapat 5 haruman sekaligus...Semuanya wangi-wangi...dah sah tak ada alkohol..tak risau nak solat..
Comell ke kotaknya..botolnya..so..usung mini pack ni kemana saja.....
Memang best laa.....
Jom lah cuba... ^___^

Nak dapatkan Scarf Perfume...boleh contact yer...
Layan... ^___^



Thursday, 2 January 2014

GRED EDP @ EU DE PARFUM...

Gred EDP
SCARF Perfume adalah jenis gred EDP (Eau de Parfum). Berbanding dengan perfume yang terdapat di pasaran, perfume gred EDP lebih berkualiti dan bertahan lama berbanding dengan perfume yang gred EDT (Eau de Toilette) dan juga EDC (Eau de Cologne)

Tuesday, 31 December 2013

Apakah Scarf Perfume ?

Keunikan Scarf  Perfume yang anda perlu tahu...

Apakah yang unik tentang SCARF Perfume?
  1. Bebas Alkohol. Boleh dipakai untuk solat.
  2. Gred EDP (Eau de Parfum). Tahan lama, berkualiti tinggi.
  3. 5 Jenis Wangian. Pelbagai pilihan untuk kegunaan setiap hari.
  4. Mengikut Fesyen. Padan dengan 'mood' dan fesyen harian.
  5. Wangian Tersendiri. Direka untuk personaliti seseorang muslimah.
Berbanding dengan perfume yang ada di pasaran, SCARF Perfume bukan sahaja wangi dan tahan lama, tapi ramai suka sangat wangian SCARF Perfume yang lembut.

5 haruman berbeza







~ Dari Ibnu Umar r.a : Rasulullah saw bersabda, "Ada tiga pemberian yang tidak boleh ditolak, iaitu bantal, minyak wangi dan susu." ((Riwayat Tirmidzi, Abu Syaikh dan Baghawi) - Hadis Hasan

Sabda Rasulullah, "Sesiapa yang menghabiskan 1/3 dari hartanya untuk wangian, maka dia bukanlah dari golongan yang membazir".


Nak tau harum ke tak ? Nak cuba? PM me NOW...
Tak Rugi..berbaloi...

Pek Mini (5 in 1) RM 37.00
Premium Pack (5 in 1) RM 167.00
Single Pack RM 47.00


Memang harum, wangi dan kekal lama...
Cubalah hari ini juga... ^_^